شرایط دریافت ویزای فوری و تضمینی برای ایرانیان

انواع ویزای تضمینی هلند

ویزا براساس هدف شخص متقاضی از سفر به کشور مقصد به چند دسته به شرح زیر تقسیم می شود:

ویزای درمانی،ویزای تجاری، ویزای تحصیلی، ویزای توریستی، ویزای دیدار بستگان، ویزای کاری و ویزای ترانزیت

  1. ویزای درمانی: در صورتی که هدف شما از سفر به کشور هلند برای معالجه و درمان است باید اقدام به دریافت ویزای درمانی هلند کنید.
  2. ویزای تجاری: ویزای تجاری و بازرگانی برای تجار و بازرگانانی مناسب است که برای انجام امور تجاری می خواهند به هلند سفر کنند.
  3. ویزای تحصیلی: این ویزا برای دانشجویان بوده و مدت اعتبار آن بسته به زمان تحصیل متفاوت است.
  4. ویزای توریستی: ویزای توریستی کوتاه مدت است و مدت اعتبار آن 15 روز تا 6 ماه می باشد این ویزا برای مقاصد گردشگری مناسب است.
  5. ویزای کاری: ویزای کاری برای کسانی که می خواهند در کشور مقصد مشغول به کار شوند مناسب است.
  6. ویزای دیدار بستگان: مدت اعتبار این ویزا 2 تا 6 ماه می باشد و برای دیدار با بستگان در کشور مقصد به فرد متقاضی داده می شود.
  7. ویزای ترانزیت: ویزای ترانزیت از نوع ویزای کوتاه مدت می باشد و به فرد متقاضی اجازه ی ورود به یک کشور  و سفر به کشور سوم را می دهد.

انواع ویزا براساس تعداد دفعات ورود  به کشور

ویزا از جهت تعداد دفعات ورود به کشور به چند دسته تقسیم می شود.

  1. ویزای سینگل: با داشتن این ویزا اجازه خواهید داشت یک بار به کشور مقصد سفر کرده و بازگردید.
  2. ویزای دابل: با اخذ این ویزا قادر خواهید بود دوبار به کشور مقصد سفر کنید البته در صورتی که مدت زمان اعتبار ویزای شما تمام نشده باشد.
  3. ویزای مولتیپل: کسانی که ویزای چند بار ورود را دریافت می کنند اجازه دارند تا زمانی که اعتبار ویزایشان تمام نشده است به دفعات به کشور مقصد سفر کنند.

ویزای فوری ایتالیا

ویزای فوری ایتالیا

ویزا برگه ای است که توسط کشور مقصد برای فرد صادر شده  و به پاسپورت الصاق می شود. به طور کلی هر فردی که تقاضای سفر به کشور دیگری را دارد باید علاوه بر پاسپورت (گذرنامه) مدرکی به نام ویزا هم داشته باشد که نشان می دهد نماینده ی یک کشور در سفارت خانه با تقاضای فرد برای ورود به کشور موافقت نموده است به طور کلی ویزا نشان دهنده ی هدف سفر و مدت زمان اجازه ی فرد برای اقامت در آن کشور می باشد.

البته داشتن ویزای یک کشور به معنای اجازه ی صد در صد برای ورود به آن کشور نیست و ماموران و افسران مهاجرت که در مرزها هستند می توانند مانع از ورود فرد به کشور شوند.

بعضی از کشورها برای ورود اتباع خارجی که می خواهند وارد کشورشان شوند درخواست ویزا می کنند ولی کشورهایی هم هستند که بر اساس قرداد اتباع یکدیگر را از ویزا معاف می کنند.

ویزا انواع مختلفی دارد که در ادامه ی این مقاله به توضیح در مورد آن ها می پردازیم.

انواع ویزای کشور ایتالیا

نوع ویزا بر اساس هدفی که شخص متقاضی برای ورود به آن کشور دارد تعیین می شود برخی از انواع ویزا که عمومی تر هستند عبارتند از ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای ازدواج ، ویزای توریستی .

مسافر باید بر طبق تاریخی که برای آغاز و مدت اقامتش مشخص شده است عمل کند.

انواع ویزای ایتالیا از نظر دفعات اجازه ی ورود به کشور

ویزای ایتالیا از نظر تعداد اجازه ی ورود و خروج از کشور ایتالیابه چند دسته تقسیم می شود : ویزای یک بار ورود، دوبار ورود و چند بار ورود که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم.

  • اگر ویزایی که اخذ می کنید از نوع یک بار ورود باشد یعنی در مدت زمان تعیین شده شما فقط حق یک بار ورود به کشور را دارید به عنوان مثال اگر ویزای ایتالیا به صورت یک بار ورود در بازه ی زمانی سه ماه دارید در صورت وارد شدن به ایتالیا اگر بخواهید زودتر از سه ماه از این کشور خارج شوید دیگر اجازه ی بازگشت نخواهید داشت.
  • اگر ویزای دریافتی شما ویزای دو بار ورود باشد یعنی حداکثر تعداد ورود شما به کشور مقصد در بازه ی زمانی تعیین شده دو بار خواهد بود به عنوان مثال با داشتن این ویزا می توانید بعد از وارد شدن به ایتالیا از آن خارج شوید و تا مدت زمان اعتبار ویزا دوباره به این کشور وارد شوید.
  • ویزای چند بار ورود به شخص اجازه ی ورود به کشور را به دفعات می دهد به عنوان مثال اگر فردی در طی ده ماه که ویزای ایتالیا را دارد بخواهد چند بار از این کشور خارج شده و دوباره وارد شود مانعی ندارد.

ویزای اسپانیا

ویزا(روادید) در واقع برگه ای است که به فرد اجازه ی ورود به کشوری را می دهد و با توجه به هدف فرد از سفرش صادر می شود  به عبارت دیگر بدون داشتن ویزا فرد متقاضی اجازه ی ورود به کشور مقصد را نخواهد داشت.

بر اساس روابط سیاسی که بین کشورها وجود دارد صدور ویزا به چند دسته تقسیم می شود:

  •        در صورتی که ویزای اسپانیا به صورت شینگن دریافت شود برای ورود به کشور اسپانیا و دیگر کشورهای عضو پیمان شینگن دیگر نیازی         به دریافت ویزای دیگری نیست.
  •       برای سفر به برخی از کشورها باید از قبل سفر به کشور مقصد اقدام به دریافت ویزا کرد.
  •      برای ورود به بعضی دیگر از کشورها در هنگام ورود مسافر به آن کشور برایش ویزا صادر می شود. ایرانیانی که قصد سفر به کشور اسپانیا را دارند در دسته ی دوم قرار دارند یعنی باید قبل از شروع سفر طی مراحلی اقدام به دریافت وقت سفارت اسپانیاکنند.

ویزای اتریش

ویزای اتریش 

اگر نیاز به دریافت ویزای اتریشدارید به صورت قانونی اقدام کنید شما می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تیم ما شما را در خصوص اخذ ویزا و سپری کردن مراحل مختلف آن راهنمایی خواهند کرد

انواع ویزای اتریش

انواع ویزای اتریش 

با توجه به هدفی که فرد متقاضی برای سفر به اتریش دارد ویزای اتریش به 5 گروه تقیسم بندی می شود:

  1. ویزای ازدواج اتریش
  2. ویزای کاری اتریش
  3. ویزای پزشکی اتریش
  4. ویزای تحصیلی اتریش
  5. ویزای توریستی اتریش

ویزای فوری و تضمینی بلژیک

هدفی که فرد از سفر به کشور بلژیک دارد تعیین کننده ی نوع ویزای مورد نیاز شخص خواهد بود از این نظر ویزا به چند دسته تقسیم می شود ویزای ازدواج، توریستی، کاری، پزشکی و اقامتی از جمله ویزاهای پرطرفدارکشور بلژیک هستند. شخص متقاضی موظف است تاریخ سفر خودش را طبق تاریخ شروع و مدت زمان مجاز برای اقامت تنظیم کند.

ویزا را می توان بر حسب تعداد دفعات مجاز برای ورود به سه دسته تقسیم کرد:

  • ویزای یک بار ورود : با داشتن این ویزا فرد تنها یک بار اجازه ی ورود به کشور بلژیک و کشورهای اروپایی عضو محدوده ی شینگن را دارد و در صورت خروج از کشور حتی در صورت باقی ماندن مدت اعتبار ویزا دیگر اجازه ی ورود به کشور مقصد را نخواهد داشت.
  • ویزای دوبار ورود: با داشتن این ویزا شخص مجاز خواهد بود دو بار وارد کشور مقصد شود.
  • ویزای چند بار ورود: در ویزای چند بار ورود آن چه مهم به نظر می رسد زمان است که محدودیت دارد و مدت زمان اعتبار آن به صورت 90 روزه در هر 6 ماه است و به محض ورود به کشورهای عضو پیمان شینگن محاسبه می شود.

همچنین انواع ویزاها بر اساس ویزای شینگن می توان به دو دسته تقسیم کرد:

  • ویزای معتبر در منطقه محدود شده (VLT) : با داشتن این ویزا می توان به کشوری که برای آن ویزا دریافت کرده اید یا کشورهای عضو محدوده ی شینگن سفر کرد. اهمیت این نوع از ویزا این است که در شرایط اضطراری می توان از آن استفاده کرد. در واقع با این ویزا به عنوان پناهندگی بدون ارائه ی مدارک معتبر می توان به کشورهای عضو شینگن وارد شد.
  • ویزای عادی شینگن (USV): این ویزا به مدت 90 روز در هر دوره ی شش ماهه اعتبار دارد و تاریخ آن ها از زمان ورود فرد به کشورهای عضو شینگن آغاز می شود بر اساس هدفی که فرد از سفر دارد به سه گروه A و B وC تقسیم می شوند.
  • ویزای نوع A : این ویزا تنها در فرودگاه های کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و برای تغییر مقصد فرد در فرودگاه انجام می شود.
  • ویزای نوع B: این ویزا به فرد اجازه می دهد از خاک یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن به مدت 5 روز عبور کند.
  • ویزای نوع C: این ویزا کوتاه مدت است و به فرد اجازه می دهد در کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشد.
  • ویزای ملی:این ویزا مناسب دانشجویان و تاجران می باشد این ویزا به نام نوعD نام گذاری شده است که به دو صورت یک بار ورود (برای افرادی که به دلیل خاصی مثل بیماری قصد سفر دارند) و چند بار ورود(با داشتن این ویزا می توان به سایر کشورهای عضو شینگن سفر کرد) صادر می شود.

ایرانیان برای ورود به کشور کانادا باید ویزای این کشور را درافت کنند ویزای کانادا به دو صورت حضوری و مجازی صادر می شود سفارت کشور کانادا در ایران تعطیل است و شهروندان ایرانی برای دریافت ویزا باید شخصا یا از طریق نماینده قانونی به سفارت کانادا در کشورهایی مانند ترکیه مراجعه و درخواست ویزا دهند به عبارت دیگر با توجه به اتلاف زمان و هزینه برای سفر به سایر کشورها دریافت ویزای کشور کانادابه صورت آنلاین معقول تر می باشد.

ویزای کشور کانادا

ویزای کشور کانادا به دو صورت دائمی و موقت صادر می شود.

ویزای دائم کانادا

در صورتی که یکی از اهداف ذیل را داشته باشید برای شما ویزای دائمی کانادا صادر می شود.

  •         ویزای خود اشتغالی
  •         ویزای ازدواج
  •         ویزای کارآفرینی
  •         ویزای تخصصی
  •         ویزای خانوادگی
  •         ویزای سرمایه گذاری

ویزای کشور کانادا

ویزای آلمان

ویزا یا روادید اجازه نامه ای است که مسئولین کشورها برای ورود ابتاع خارجی به کشورشان صادر می کنند و در صورت نداشتن آن، فرد اجازه ی ورود به کشور را نخواهد داشت. بنابر روابط سیاسی ایران و آلمان و قوانین صادر شده از جانب مجلس کشور جمهوری فدرال آلمان ایرانیانی که می خواهند به آلمان مهاجرت کنند باید برای ورود به این کشور ویزا تهیه کنند.

با توجه به هدف فرد متقاضی از سفر به کشور آلمان ویزای این کشور به چند دسته ی تجاری، ازدواج، پزشکی و … تقسیم می شود.آلمان ویزای شینگن را هم قبول می کند و فرد متقاضی با داشتن این ویزا می تواند از کشور ژرمن ها بازدید کند.

معرفی انواع ویزای آلمان

معرفی انواع ویزای آلمان

ویزای کشورها از جمله ویزای آلماناز چند جهت تقسیم بندی می شود:

تقسیم بندی ویزا بر اساس مدت زمان اقامت فرد متقاضی در کشور مقصد به چند دسته ی بلند مدت،کوتاه مدت و ترانزیتی تقسیم می شود. نوع دیگری از تقسیم بندی ویزا بر اساس هدف فرد متقاضی از سفر به کشور مقصد است که به انواع تحصیلی، کار، ازدواج، گردشگری، بازدید و… تقسیم می شود. همچنین بر اساس دفعات ورود و خروج به کشور آلمان به سه نوع یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود تقسیم می شود.

در ادامه ی مقاله درباره ی جزئیات انواع مختلف ویزا بیشتر صحبت خواهیم کرد.

بحث دیگری که برای سفر به آلمان باید به آن اشاره کرد اقامت دائم یا مهاجرت به این کشور است در واقع زمانی که فرد متقاضی اقدام به دریافت ویزای آلمان می کند در واقع می تواند برای مدت معلومی به طور مثال سه ماه برای هدف مشخصی در این کشور حضور داشته باشد. ولی اقامت دائم یا مهاجرت روند دیگری دارد با اینکه پروسه ی دریافت ویزای آلمان با اقامت دائم در این کشور مشترکاتی دارد ولی نباید این دو را با هم اشتباه گرفت.

درخواست ویزای امارات متحده عربی

برای سفر به کشور امارات متحده عربی علاوه بر پاسپورت باید مدرک دیگری به نام ویزا داشته باشید در واقع ویزا اجازه ی ورود به کشور بیگانه را صادر می کند و برای سفر به کشور امارات متحده عربی باید اقدام به دریافت ویزا نمایید ویزا انواع مختلفی دارد و برای دریافت ویزا باتوجه به هدفی که از سفر دارید باید مدارکی به سفارت این کشور ارائه دهید.

انواع ویزای امارات متحده عربی

ویزای امارات متحده عربی برای اهداف خاصی صادر می شود و انواع مختلفی دارد ویزای کاری، تحصیلی، پزشکی، ازدواج و توریستی برخی از انواع ویزای کشور امارات می باشند.

ویزای این کشور از نظر مدت زمان اعتبار به سه دسته تقسیم می شود:

  • ویزای معمولی 14 روزه
  • ویزای یک ماهه
  • ویزای سه ماهه

مدت زمان انتظار برای دریافت ویزای این کشور حدود 7 تا 10 روز کاری می باشد منظور از زمان کاری روزهای کاری سفارت این کشور می باشد.

انواع ویزای امارات متحده عربی

انواع ویزا از جهت تعداد دفعات ورود به کشور

ویزای امارات از نظر اعتبار زمانی به سه دسته ی 14 روزه ، یک ماهه و سه ماهه تقسیم می شود ویزای یک ماهه و سه ماهه به صورت یک بار ورود و چند بار ورود صادر می شود. برای دریافت ویزای امارات متحده عربی به خصوص ویزای سه ماهه بهتر است از آژانس های مسافرتی و کارگزاران مورد اعتماد کمک بگیرید تا مراحل لازم سریع تر طی شود چرا که در بیشتر مواقع زمانی که به صورت شخصی ویزای سه ماهه را درخواست می کنید نتیجه نمی گیرید و به درخواست شما پاسخی داده نمی شود.

ويزاي کشور استراليا

کشور استرالیا به دلیل جایگاه ویژه ای که از نظر فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارد سبب جذب مهاجران بسیاری به این کشور شده است.

برای آشنایی با انواع ویزای این کشور و شرایط دریافت آن با ما همراه باشید.

انواع مختلف ویزای کشور استرالیا 

  1. ویزای موقت شامل ویزاهای توریستی (Visitor Visa)
  2. ویزای تجارت و سرمایه گذاری (Business Migration)
  3. ویزای آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)
  4. ویزای اقامت دائم از نوع تخصص یا مهارت  (Skilled Migration)
  5. ویزای دانشجویی  (Student Visa)
  6. ویزای مهاجرت همسر یا ازدواج (Spouse Migration)
  7. ویزای مهاجرت والدین  (Parent Migration)

شرایط و اخذ ویزای ایران

تا چه اندازه درباره ویزای ایرانو شرایط آن می دانید؟ همه می دانیم که ویزا سندی است که با استفاده از آن شما اجازه ورود به خاک یک کشور را پیدا می کنید. در واقع ویزا یک مهر بر روی پاسپورت شخص می باشد که نشان دهنده اجازه  شما برای وردو به کشور مقصد می باشد. در این مطلب برای متقاضیان ورود به خاک ایران از هر کشوری شرایط و قوانین و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ایران را توضح خواهیم داد. تا متقاضیان ورود به ایران با تمام روند این کار آشنا شوند.

قوانین اخذ ویزای ایران

قوانین اخذ ویزای ایران

قوانین ویزای ایران یعنی سیاست هایی که کشور ایران در قبال ورود اتباع خارجی به خاک ایران دارد تا از بروز هر گونه مشکلی جلوگیری کند. لازم به ذکر است که شرایط دریافت روادید ایران برای تمامی اتباع همه کشورها از یک قانون پیروی نمی کنند. برای مثال یک فرد آمریکایی باید تا چند ماه برای دریافت ویزای ایران تلاش و صبر کند و همینطور برخی افراد حتی با داشتن ویزا نیز ممکن است در فرودگاه موفق به ورود به خاک ایران نشوند و با مشکل مواجه شوند.

از قوانینی که برای گردشگران بسیار کارآمد می باشد ویزای فرودگاهی می باشد که جزو قوانین ویزای ایران است البته شایان ذکر است که شهروندان 7 کشور از جمله ترکیه ، سوریه ، جمهوری آذربایجان ، مصر، گرجستان ، لبنان و … تنها با داشتن پاسپورت و بدون ویزا به مدت 6 ماه وارد خاک ایران شوند. شرایط تعیین کننده این مدت زمان بستگی به توافقات دیپلماتیک دارد، و ویزای ایران به صورت ماهیانه پیگیری خواهد شد.

برای مثال سفر اتباع خارجی به مناطق آزادی چون قشم و کیش و چابهار بدون ویزا میسر می باشد که مدت این اقامت دو هفته و یا کمتر می باشد . چنانچه شخص قصد داشته باشد که مدت بیشتری در ایران بماند باید به دفاتر نمایندگی ورازت امور خارجه رفته و با استفاده از قوانین برای ویزای بلند مدت ایران درخواست دهند که البته در این راه نیاز به راهنمایی نیز دارند.

دیگر ویزاها:ویزای یونانویزای نروژویزای مجارستانویزای لهستانویزای فنلاندویزای فرانسهویزای سوئیسویزای سوئدویزای دانمارک

منبع : گرفتن ویزای فوری و تضمینی